Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Landning

Med glimten i ögatPosted by Zäta Sun, September 25, 2011 17:08
Min farbror träffade en annan språkglad man under sin senaste semesterresa. De kom att tala om flygresor och mannen berättade om en gropig hemresa från Dubai.
Vid landningen på Landvetter blåste det en ruskig sidvind och piloten var tvungen att göra ett antal inflygningsförsök och till slut snedställa planet rejält under den sista lilla biten ner mot landningsbanan.

Bredvid vår berättare satt en mycket nervös herre, svettig och blek, med paniken lurande bakom ögonen. Min farbrors nyvunna bekantskap såg sin stolsgrannes belägenhet och klappade honom på axeln med de trösterika orden:
-Jag har flugit en massa gånger och det här kommer gå bra. Piloten vet vad han gör. Du behöver inte vara rädd.

Landningen blev stötig men de höll sig på banan utan incidenter.
Då vände sig den bleke mannen mot sitt ressällskap och sa:
-Jag ville inte säga något till dig förut, men jag är pilot.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3726