Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Kick-off

KollegorPosted by Zäta Mon, August 29, 2011 22:03

Torsdag morgon klockan nio drog vi iväg. Lördag eftermiddag vid halv fyra var vi tillbaka.

De 53 timmarna däremellan har jag haft så roligt att jag inte kan påminna mig att jag någonsin haft så roligt så länge tidigare.

Jag har varit på kick-off med jobbet på Skåvsjöholms konferensanläggning utanför Stockholm. Vi har genomfört lagtävlingar, festat, haft en dryg halvdags föreläsning med Tomas Gross, spelat brännboll, simmat i havet, ätit god mat, festat litet till, sjungit spontan allsång, dansat och ätit ännnu mer god mat.

När jag satt i bussen på väg hem var jag såå trött men alldeles lycklig i hela kroppen efter att allt roligt. En av kollegorna formulerade mina känslor såhär:
-Nu har jag skrattat så mycket att jag förlängt livet med flera år!

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3667