Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Nu är åskan här

Väder och vindPosted by Zäta Thu, June 09, 2011 07:55

Precis som jag var i färd med att skriva "Jag välkomnar regnet" så börjar gigantiska regndroppar studsa och dansa på asfalten utanför kontorsfönstret. De gräver hål i den lilla remsa jord som gränsar till älven och jag ser hur veritabla vattenfall bildas från taket på Sockerbruket.

Ett sådant här regn är INTE vad mina sköra blomster behöver. Jag vill ha smeksamma lagomdroppar som kan hålla på i timmar och inte en elak störtflod som slår sönder och spolar bort!

Och farbror Åskar är här på besök. Jag tog bilen i dag och fick med mig båda barnen för att alla skulle kunna möta dagen något sånär torra.
Vi får se hur länge jobbet håller. Med blixt och dunder precis samtidigt utanför fönstret och ett arbete som inte kräver annat än dator och telefon så sitter jag ganska utsatt.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3563