Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Svullen

VardagsnäraPosted by Zäta Mon, May 16, 2011 06:14

Jag vaknar med svullna ögon och tung huvudvärk. Orsaken är inte en förkylning, eller pollenallergi, eller ögoninflammation.
Nej, boven i dramat är filmen "P.S. I love you".

Jag har inte sett den tidigare, trots att det nog är en sådan där film som alla har sett. I går kväll gick den emellertid på TV så då passade jag på. Medan majoriteten av de svenska tittarna förmodligen grät över det snöpliga slutet på hockeysveriges framgångssaga så grät jag mig igenom en av de sorgligaste filmer jag sett. Jag måste erkänna att jag tyckte den var bra också, med bra skådespelare, bra story och välfilmad.

Men det finns en anledning till att jag föredrar katastroffilmer.
Man riskerar inte att vakna med svullna ögon och huvudvärk.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3508