Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vårpaus

Väder och vindPosted by Zäta Fri, March 18, 2011 07:59

När jag vaknar är världen återigen vintervit. Det som tidigare var gamla smältande snöhögar, överdragna med kommunens halka-inte-lilla-vän-grus, är nu fräscht vita snödrivor, inte mer än några timmar gamla.

Våren har fått på pälsen ännu en gång, och det lär inte vara sista gången för i år heller. Jag har inte hört lärkans glada drill än.

Ett vårtecken för stadsbarn såg jag i alla fall i går när gula sopborstbilar var ute på cykelbanorna och samlade ihop allt det där gruset som inte behövs längre.
I dag har andra gula bilar varit igång tidigt för att lägga tillbaka gruset på gatorna igen, ovanpå snön.

  • Comments(2)//blogg.zettervall.se/#post3357