Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Fest natten lång

KollegorPosted by Zäta Sat, March 12, 2011 10:10
Bowlingen med jobbet i går gick inte så bra - för mig. Jag gjorde några strikar, strajkar, stikes... Ni vet, det där när man får ner alla käglorna vid första försöket.
Men för övrigt var det ett rätt lamt spel från min sida.

Roligt hade jag i alla fall, och det är ju huvudsaken.

När jag kom hem och lagt mig fortsatte festen, i min dröm.

Jag, Kockkollegan, Snyggkollegan och Släktingkollegan gick vidare till Stadt för att dansa.Stadt låg inte där det ligger i verkligheten, utan i slutet av gatan som går förbi baksidan av Missionskyrkan, mot stadsparken till.
På Stadt träffade vi på ytterligare en kollega. Hon är tjänstledig för tillfället, för att prova på annat jobb. Den tjänstlediga kollegan föreslog att vi skulle spela kort, så det gjorde vi.

När vi spelat ett tag tröttnade Snyggkollegan och ville att jag skulle skjutsa hem henne. Jag tittade ut genom fönstret och såg att Stadt numera låg väldigt nära hennes hem så jag föreslog att hon skulle gå i stället.
-Nej, jag orkar inte gå. Snälla, kan inte du skjutsa mig!
-Det tar bara fem minuter att gå, det klarar du allt!

Jag ville inte lämna det spännande pokerpartiet vi var mitt uppe i, och dessutom hade jag parkerat min bil vid torget. Det var längre att gå till torget och hämta min bil än det var hem till Snyggkollegan.
-Orkar du inte gå får du väl ta en taxi, tyckte jag.
-En taxi? Vet du hur dyrt det är eller? Skulle jag ta en taxi den lilla biten? Det är ju befängt. Varför kan du inte skjutsa mig? Åldernojjiga kollegan skjutsade ju hem Lillchefen eftersom hon var för full för att ta sig hem själv. Kan inte du också vara lite snäll och ställa upp och skjutsa? Du är ju också kristen!

Där kom det! Kristen = snäll = en aning dum i huvudet. Ånej, man kan vara snäll men det finns ju en gräns.
-Det tar längre tid för mig att gå och hämta bilen är för dig att gå hem.
-Men snääääälla! Kaaaan du inte skjuuuuuutsa mig heeeem!

Jag vet faktiskt inte hur det gick. Jag hann vakna innan saken kom till sin spets. Jag tror inte jag skjutsade hem henne men man kan aldrig veta. Jag är ju rätt snäll...

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3337