Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Spya v/s fisk

Med glimten i ögatPosted by Zäta Mon, March 07, 2011 06:25

Det är ytterligare en sak som förbryllar mig med den där krämen.
Den luktar spädbarnsspya. Jag läser på förpackningen att nattkrämen är parfymerad.

Hur tänkte tillverkarna när de tog fram parfymen spädbarnskräks? Är det för att gamla kvinnor med "mogen hud" mentalt ska kastas tillbaka till den tiden då man kunda hysta en jollrande bäbis i luften så häftigt att man belönades med en spontan spya mitt i plytet? Ska det få oss att känna oss unga på nytt och villfaras att hylla krämens undergörande och föryngrande egenskaper?

Tror ACO att jag är dum?

När jag kröp ner i sängen i går kväll konstaterade snabbt lilla Svalan, som som vanligt fattat posto vid sin mors sidan, att jag luktade illa.
-Ja, sa jag. Det är min nattkräm. Lukta på mitt ansikte får du se.
Lilla Svalan luktade lydigt och sa sen ärligt:
-Nej mamma. Krämen luktar gott. Det är din andedräkt! Den luktar fisk.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3323