Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Lappnoja

Med glimten i ögatPosted by Zäta Wed, February 23, 2011 21:50

Det har killat och kliat, skavt och känts obehagligt hela dagen.

Inte förrän jag skulle gå hem från jobbet upptäckte jag att jag missat klippa bort alla lapparna från nya BH´n jag tog på mig i morses.

Alla missade prislappar får mig alltid att tänka på den gången för många år sedan då Förundersökningsledaren fick uppdraget att ta upp kollekten i Brunnskyrkan under en julaftonsbön. Kvällen till ära bar Förundersökningsledaren sin nya snygga mossgröna kavaj.

Som sig bör börjde han framifrån. Han gick från rad till rad och sträckte in armen långt in i bänkarna för att nå de som satt längst in. Allt eftersom han passerat började folk fnissa i bänkraderna. Jag sat längst bak och kunde inte förstå vad som var på gång... förrän Förundersökningsledaren kom även till min bänk.

Då fick jag se hela den stora klasen med lappar som hängde i armhålan från Förundersökningsledarens nya kavaj.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3293