Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Välkommen hem

BarnaPosted by Zäta Tue, February 15, 2011 06:57

Det är skönt att ha lilla Svalan hemma igen. Hon har sovit över hos svärmor och svärfar mellan lördag och måndag och haft jättekul men jag har ändå längtat lite grann.

När jag hämtade henne hos mina föräldrar (svärmor skjutsade dit henne i går eftermiddag) i går kväll ville jag bara krama om henne men hon tittade inte ens på mig och ville inte följa med hem.

Senare i går kväll satt hon dock ihopkurad bredvid mig i soffan och i natt sov hon mellan mig och Förundersökningsledaren så nu kan jag inte beklaga mig över att ha fått för lite närhet.

I kväll blir det lilla Svalan och jag som gäller eftersom Guldgossen är på sportlovsläger och Förundersökningsledaren först ska spela innebandy och sedan ha möte med folket som håller i församlingens hemsida.
Jag ämnar smöra för lilla Svalan med pannkakor och kanske lite soffmys och så måste vi packa uppo hennes väska och köra några maskiner tvätt.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3279