Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Barnfritt

På agendanPosted by Zäta Sat, February 12, 2011 23:37

I går tog febern slut för lilla Svalan. Äntligen!

I dag har hon fört ett hårt liv. Först barnkalas, direkt därifrån till 30-årskalas och direkt därifrån till farmor och farfar. Hos farmor och farfar fanns också farbror och faster och två kusiner.

Guldgossen har vi släppt iväg på sportlovsläger och lilla Svalan är "på läger" hos farmor och farfar. Hon var så trött, så trött frampå kvällningen men hon ville inte lägga sig förrän vi åkt.
-Åk nu, så jag får få och lägga mig någon gång!

Nu sitter förunderskningsledaren och jag och planerar en barnfri morgondag. Jag vill försöka klämma in färska räkor, mattköp och nya jeans samt The Tourist. Förundersökningsledaren vill addera en semla och en tur i nya bilen.
Vi får väl se om vi kan lyckas sammanföra alla önskningar.

Men först vill jag ha sovmorgon - och sova. Inte som i morses då jag hade sovmorgon men vaknade klockan fem av mensvärk och sedan inte lyckades somna om förrän det var fem minuter kvar tills jag var tvungen att gå upp.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3275