Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Feberyr

BarnaPosted by Zäta Wed, February 09, 2011 06:44

Precis efter att jag somnat i går kväll, strax före tolv, kom lilla Svalan in till oss. Hon behövde gå på toa men när hon kom in i badrummet såg hon någonting som rörde sig där inne så hon vågade inte vara kvar.

Jag kände att hon var riktigt het och mumlade: "Det är inbillniingen.."

Min hjärna försökte få kontsakt med kroppen så att den skulle gå upp och följa med lilla Svalan men Förundersökningsledaren hann före, vilket måste betyda att han inte hunnit somna ännu.

När toalettbesöket var avklarat kollade Förundersökningsledaren tempen på lilla Svalan. Hon hade 39,4 grader så det var inte så konsigt att hon såg saker röra sig inne i badrummet.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3260