Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Ingenting och mat

MatnyttigtPosted by Zäta Wed, October 27, 2010 10:07

I dag har jag INGENTING att skriva om.
Jag var i och för sig med om en väldigt intressant dröm i natt, eller i alla fall intensiv, men jag tror ni tröttnat på mina drömmar vid det här laget. Dessutom ägnade jag en dryg halvtimma åt att skriva ner den i min dagbok i morses så jag är inte så sugen på att återge den igen.

Den där halvtimman borde jag haft till att äta frukost i stället. Nu fick det bli två snabba knäckemackor i stället. Och jag är inte hungrig igen. Jag hoppas att jag inte hinner bli hungrig förrän jag kommer hem för Förundersökningsledaren tog det som var kvar av storbiffen till jobbet i dag, och jag hittade inget kul att ta med till min lunch. En gammal banan ligger och hånler i väskan. Kanske sätter jag tänderna i den klockan tolv.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3009