Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Tisdag

På agendanPosted by Zäta Tue, October 26, 2010 08:00

Vad händer i dag då?
Jag brukar ta mig en stund med dagboken i knät medan jag ändå sköter magen och tänka igenom vad dagen bär i sitt sköte. Jag tycker det gör livet lite lättare. Att ha överblick, om så bara för en dag i taget, ger balans och gör mig bättre mentalt rustad att möta dagen.

I dag ska jag förmodligen hämta barnen efter jobbet. Förundersökningsledaren brukar vara den som hämtar barnen men i dag ska han förhoppningsvis spela innebandy med några jobbarkompisar. Jag skriver ”förhoppningsvis” för i går hade han ont i magen mest hela dagen och mår han likadant i dag får han gå till "Per i Hagen".

När jag kommer hem ska jag laga mat. Jag har tagit upp frusen köttfärs och lagt i kylen för tining. Jag tror jag ska göra biffar, kanske.
Under tiden blir det läxläsning med barnen. Man är ju ändå kvinna och kan göra flera saker samtidigt.

När Förundersökningsledaren kommer hem ska jag till kyrkan och städa och sedan är det möte med närradiorådet. Sedan har det hunnit bli kväll även på klockan.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3007