Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Vinterkyla

Väder och vindPosted by Zäta Mon, October 25, 2010 07:53

I dag är det kallt - och halt!
Vi har inte fått på några vinterdäck ännu så jag tog det riktigt lugnt med bilen i morses. Det gjorde alla andra också som tur var.

Men det är inte bara när man kör bil som man behöver vara försiktig.
När jag klev ur bilen vid jobbet höll jag på att sätta en rejäl rova, trots mina vinterkängor. Jag såg mig omkring sådär fånigt som man gör, för att försäkra mig om att ingen sett mitt nära-på missöde.

Förhoppningsvis ökar temperaturen under dagen. Annars för Guldgossen det kyligt om benen i skolan. Vi har inte letat fram några termobyxor till honom ännu. Han påpekade det lite försiktigt i morses. Klok gosse det där!

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3004