Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Många meter blir det

VardagsnäraPosted by Zäta Sat, October 23, 2010 16:59
Tjo vad vi har simmat!

Förundersökningsledaren simmade inte så mycket för han styrketränade i motionshallen i stället.
Men jag och barnen simmade 250 meter innan de fick leka. Sedan fortsatte jag med 750 m till innan jag "fick leka" med barnen.

Vi lekte att jag och Förundersökningsledaren var hajar som jagade barnen när de försökte rädda sig upp på de flytetyg som fanns att tillgå i lekavdelningen. Det var riktigt roligt, även för en mamma.

Innan vi gick in i den varma bassängen, för dagen 34,7 grader (ett nytt tjoho!) tyckte vi att barnen kunde simma lite till. Guldgossen nöjde sig med 50 meter men lilla Svalan som är en envis kvinna klämde 500 meter tillsammans med mig.
Så nu har hon simmat 750 m i dag, och jag 1500 meter.
Det är bra gjort av en så liten tjej tycker jag. Och då syftar jag inte på mig...

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post3000