Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Snöns påverkan på barn och bilar

Väder och vindPosted by Zäta Fri, October 22, 2010 07:58

Det har fortsatt snöa under natten. När jag klev utanför dörren för att hämta tidningen krasade trätofflorna mot spröd skare på garageuppfarten. Barnen jublade och jag blev tvungen att förlänga morgonproceduren med att leta reda på nöjbart påträngda kängor.
Fördelen med att vara vuxen är att man inte växer ur sina skor.

Lilla Svalan jublade också över att hon kan ha samma vinteroverall som förra året. Den var lite stor då och sitter som en smäck nu. Guldgossen är för killigt cool för att låtas lura på några termobyxor så honom fick jag släppa i väg endast extrautrustad med kängor.

Bilen är tyvärr inte ett dugg extrautrustad. Jag har tagit det riktigt lugnt till jobbet i dag. Sommardäcken har inte fått chansen att slira runt.
Jag hoppas Falunsystern tar det lugnt på väg hit ner i eftermiddag från Ludvika. En liten orosfågel fladdrar i bröstet. Jag ska få träffa henne i kväll.

  • Comments(2)//blogg.zettervall.se/#post2998