Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Det är kallt

Väder och vindPosted by Zäta Tue, September 28, 2010 07:55

Det är jättekallt, ute och inne.

På himlen jagar mörka, stålblå moln med gråluddiga undersidor ikapp i vinden.
Barnen talade om snö i morses.
-Jag vill inte ha snö än, sa jag. Det får vänta till december.
Sedan berättade jag om snökaoset den 17de november 1995 och kände mig som en gammal kärring full av minnen från fornstora dar.

På jobbet är det också kallt. I går frös vi så läppar och naglar blev blå. Elementen utstrålar iskyla i stället för värme och vår produktionsledare ringde fastighetsvärden och bad honom sätta på värmen.
-Den är på! fick hon till gnälligt svar.

Det finns en värmefläkt på jobbet. Vad vi har den till har jag aldrig riktigt förstått för vi får inte plugga in den. Säkringarna räcker inte till och jag vet inte hur många gånger datakillen gett oss skäll för att vi ändå satt på fläkten och därmed fått servern att stänga ner.
I går var det dags igen. Men den här gången var det datakillen själv som satte på fläkten eftersom det närmade sig minusgrader i bunkern han sitter i.

När jag kommer till jobbet i dag känns det dock en aning varmare. Kanske att fastighetsvärden i alla fall fått på lite värme till slut.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post2948