Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Badsommar

Väder och vindPosted by Zäta Wed, August 04, 2010 21:29
Håll med om att vi haft en fantastiskt skön sommar. Visst har det varit lite regnigt så här i slutet, men jag föredrar att minnas den här sommaren som en av de badvänligaste på länge.

Förundersökningsledaren har badat.

Lilla Svalan har badat. Guldgossen har badat. Men det har jag ingen bra bild på. Jag vill inte visa upp för mycket av barnens hud i bloggen.

Jag har också njutit av sol och bad.Jag är en hejjare på att flyta. Jag kan ligga såhär i vattnet och guppa hur länge som helst. Jag behöver inte röra en fena utan flyter enkelt på fläsket. Det finns fördelar med att vara övergödd.

De som inte flyter lika bra av egen kraft, får ta till andra metoder. Som Förundersökningsledaren i vår lilla gummibåt.

Men det har ju inte bara varit sol och ljumma vindar.Vackert väder är inte bara vackert väder. Även oväder kan vara vackert.

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post2786