Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Delad arbetsplats

KollegorPosted by Zäta Tue, March 02, 2010 07:58

Jag delar arbetsplats med någon som jobbar kvällspasset. Det funkar fint men ibland blir jag nyfiken på den person som sitter här.

Det enda jag hittills vet om honom eller henne, är att hon har betydligt mindre huvud än jag och en fruktansvärt lång överkropp, eller möjligtvis pygmékorta ben.

När jag kommer till vår gemensamma plats på morgonen är nämligen headsetet ihoptryckt för att passa en liten skalle, och skrivbordsstolen och nedsänkt så långt som går.

I dag var dessutom en del av handledsstödet bortpillat och placerat på en inspelningslåda som står på skrivbordet. Handledsstödet består av silicon och är en läskigt klibbig massa. När jag flyttade den lilla bortpillade biten till papperskorgen kändes det som att röra någon annans snorkråka. (Ja, jag vet ju att mina egna är betydligt torrare...)

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post2413