Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Påskaftonsdukning

InrettPosted by Zäta Sun, March 23, 2008 14:43

Idag är det påskdagen.

Jag har varit i kyrkan och påat radion. Nu har vi ätit rester efter gårdagen.

Jag måste berätta att det gick bra igår. Jag blev lite stressad innan Falunsystern och hennes pojkvän kom men sen gick allt bra. Huvudvärken kom av sig med hjälp av tabletter och magen lugnade ner sig till överlevnadsbar nivå.
Vi hann göra allt roligt som vi tänkt oss. Jag hann till och med spela pingis med systern. Vi var lite mer jämspelta än jag och maken, så det var roligt att spela med henne. Jag till och med vann några bollar.

Här kommer en bild på dukningen på kvällen. Jag hann ju klart med den svarta duken och den stod sig bra till gula servetter och matchade påskmusten perfekt...

Blog Image

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post126