Zäta

Zäta

Vad handlar Zätas blogg om?

Zätas blogg handlar om allt och inget. Den är som en dagbok, fast kanske lite mer anonym. Zäta har bloggat sedan den 9de februari 2008.
Det finns inget vettigt syfte med Zätas blogg, mer än att ge utlopp för verbal inkontinens. Zäta bloggar när hon hinner och har lust. Det kan blir mycket eller lite och mest utan någon som helst ordning.
Du som läser är välkommen att lämna en kommentar. Zäta blir glad när hon läser vad du skrivit, men känn ingen press. Vill du kontakta Zäta lite mindre offentligt kan du maila: blogg@zettervall.se

Stämning

InrettPosted by Zäta Mon, January 05, 2009 14:52

Nu är stämmaren här. Inte för att stämma oss, utan för att få lite bättre ljud i pianot. Mitt stackars piano har stått ostämt i sju år och låter därefter. Alltås anskrämligt. Speciellt vissa toner är helt ur led.

Jag fick en stämning av Förundersökningsledaren i julklapp. Verkligen bra och välbehövligt, och därtill önskat.

En helt annan stämning är det i köket.
Vi var lite sena hem efter inköpsrundan och jag har bara slängt upp allt på stenskivan och sedan lagat lunch till mig i barnen. Och på köksbänken samsas nu både frukostdisken, kvällsmatsdisken från i går och disken efter lunchen idag.Blog Image Jag ämnar lämna stämmaren åt sitt öde tillsammans med pianot, och ta mig an köket. Klokt val, eller hur...

  • Comments(0)//blogg.zettervall.se/#post1150